“GEMBRONG LIWET” dina raraga silaturahmi mapag sasih Shaum Romadhon

ka kadang wargi sadaya, diantos pisan kasumpingana dina acara Tradisi “GEMBRONG LIWET” dina raraga silaturahmi mapag sasih Shaum Romadhon.
Dinten Ahad, 13 Mei 2018.
Tabuh. 07.00 dugi ka rengse
Tempat. Lapang sepak bola dusun Cikubang Desa Citali kec. Pamulihan-Sumedang

Aya sababaraha acara dina acara gembrong liwet, diantawisna nyaeta
Upacara Adat Lungsur Kastrol Ka Jawara Liwet

Ngaliwet sasarengan
Festival Langlayangan

oge di gelar rupi-rupi pintonan tur kamonesan seni pertunjukan rakyat.

Tempat kanggo popotoan (selfie)

Pangaosan kanggo mayunan sasih shaum supados berkah

Oge seeur DOORPRIZE kanggo para wargi sadaya

Diantos kasumpingana

 

Facebook Comments
“GEMBRONG LIWET” dina raraga silaturahmi mapag sasih Shaum Romadhon

You May Also Like