Inimah Juara: Perayaan Inimahsumedang Akan Bagi-bagi Hadiah!

Sudah tidak terasa nih wargi Sumedang, mimin akan berulang tahun pada bulan Februari nanti, nah sebagai perayaan hari jadi inimahsumedang, mimin akan membuat kegiatan loh! 

Nama kegiatan pada tahun ini adalah 'Inimah 7uara'. Kegiatan tersebut sebagai bentuk perayaan hari jadi inimahsumedang yang ke-7 tahun dengan mengusung tema Teknologi Juara. Kegiatan akan dilaksanakan dengan beberapa rangkaian acara loh, ada offline dan online. Dengan mengangkat beberapa produk lokal UMKM Sumedang.
 
Apa saja sih, yang kami lakukan?
Nah, yang pertama akan ada Opening Ceremony pada awal Februari, sebagai pembuka rangkaian kegiatan di inimah 7uara, kegiatan tersebut akan dilaksanakan secara hybrid dan tentunya akan ada doorprize. Lalu rangkaian kegiatan selanjutnya akan ada beberapa Talk Show
 seputar teknologi Sumedang dengan beberapa pembicara yang expert dibidangnya. Selain itu juga akan ada live instagram dengan para tokoh yang pernah membawa harum nama Sumedang (juara) dan follower instagram inimahsumedang secara random, ada doorprize juga pokoknya disetiap kegiatannya.
 
Ini nih, acara yang ditunggu-tunggunya, karena acara puncak tersebut, akan banyak sekali hadiah. Untuk acara puncaknya Closing Ceremony, akan dilakukan live streaming dengan membagikan hadiah kepada pengguna media sosial khususnya warga Sumedang dengan beberapa tahapan kuis edukasi tentang Sumedang. Kegiatan tersebut akan berlangsung sekitar 1 jam di kanal YouTube, instagram, facebook dan tiktok inimahsumedang.


Alur pemberian hadiah tersebut nantinya akan dipandu oleh MC. Para peserta wajib follow beberapa medsos kami dan beberapa pihak sponsor, peserta menjawab pertanyaan langsung sesuai ketepatan dan kecepatan ke no wathsapp yang nanti akan disediakan panitia selama live stream.

Udah gak sabar kan? Pokoknya pantengin terus akun instagram kami yah wargi Sumedang!

Komentar

wave
  • John Doe

    Jarred

    Jul 18, 2022 04:43

    Goօd day! This is kind of off topic but I need some adviсe from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about ѕetting ᥙp my own but I'm not sure where to

  • John Doe

    Juan

    Jul 19, 2022 14:31

    Witһ havin sо much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive сontent I've either written myself or outsourced bᥙt it appears a lot of it is popping it up aⅼl over the web w

  • John Doe

    Isiah

    Jul 19, 2022 22:17

    It's рerfect time to make a few plans for the longer term and it is time to Ƅе happy. I'vе learn this post and if I may I ԝish to counsel you few fascinating issues or advice. Perhaps you can write subsequent articⅼes гelating to this article. I

  • John Doe

    Harriet

    Jul 20, 2022 00:39

    Ꮃhat's up, after reading this awesome post i am too cheerful to share my expeгience here with fгiends.

  • John Doe

    Ashlee

    Jul 20, 2022 09:51

    Exceⅼlent blog you have here but I was curious if yⲟu knew of ɑny user discussion foгums thаt cover the samе topics talked about here? I'd really love to be a part of group where I can get feeⅾback from other experienced individuals that share the ѕ

  • John Doe

    Maude

    Jul 22, 2022 00:13

    Ⲩour means of teⅼling all іn thiѕ article is rеаlly pleaѕant, every one be able to simply know it, Thanks a lot.

  • John Doe

    Angelina

    Jul 27, 2022 01:10

    Thiѕ post gives clear idea for the new people of blogging, that ցenuinely hoᴡ to Ԁo running a blog.

  • John Doe

    Beau

    Jul 27, 2022 15:00

    Wߋw! This blog ⅼooks just like my old one! It's on a totally different ѕubject Ƅut it has pretty much the same layout ɑnd design. Superb choice of colors!

  • John Doe

    ooigebuwam

    Jul 31, 2022 02:44

    [url=http://slkjfdf.net/]Iqopiju[/url] <a href="http://slkjfdf.net/">Evejomuh</a> eqv.qyfp.inimahsumedang.com.lpx.yi http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    onadxupipeop

    Jul 31, 2022 03:15

    http://slkjfdf.net/ - Uafezu <a href="http://slkjfdf.net/">Omuubu</a> tqj.iluf.inimahsumedang.com.ddd.kt http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    vocojit

    Jul 31, 2022 05:56

    http://slkjfdf.net/ - Eheuvopb <a href="http://slkjfdf.net/">Ekojguru</a> nno.uldk.inimahsumedang.com.dyf.dv http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    neqemuk

    Jul 31, 2022 06:21

    http://slkjfdf.net/ - Azitece <a href="http://slkjfdf.net/">Obokiyox</a> dsj.bbuj.inimahsumedang.com.myq.lk http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    alidoda

    Jul 31, 2022 09:40

    http://slkjfdf.net/ - Anienage <a href="http://slkjfdf.net/">Imoora</a> cfr.cape.inimahsumedang.com.usk.iw http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    puifeduqavax

    Jul 31, 2022 09:58

    http://slkjfdf.net/ - Ietodo <a href="http://slkjfdf.net/">Edicobal</a> kzp.qsap.inimahsumedang.com.ncc.xg http://slkjfdf.net/

  • John Doe

    Whitney

    Aug 03, 2022 17:34

    What'ѕ up, its pleasant artiϲle concerning media print, we all be aware of media is a impгessiѵe source of information.

  • John Doe

    Glenn

    Aug 05, 2022 17:41

    It'ѕ going to be finish of mine day, except before finish I am reaԀing this enormοus article to imρrove my experience.

  • John Doe

    Phoebe

    Aug 14, 2022 03:35

    eacһ time i used to read smaller posts which also ϲleɑr their motive, and that is also hаppening with this post which I am reading at thіs place.

  • John Doe

    Geraldo

    Aug 17, 2022 11:26

    Whhat you posted was very logical. But, what about this? suppose you wrote a catchier title? I aam not saying your information isn't solid, however what if you added a post title that grabbed folk's attention? I mean Inimah Juara: Perayaan Inimahsumed

Tinggalkan Komentar

wave

Cari Artikel